Een gebruiksvriendelijke WordPress website laten maken bij Cactux

cactuX versterk uw bedrijf imago met een WordPress website

Een goed webdesign is meer dan een verzameling van op elkaar afgestemde kleuren en leuke plaatjes. Uiteindelijk gaat het er om of de website het doel bereikt. Je doelgroep informeren, je producten en diensten verkopen, meer naamsbekendheid genereren of een combinatie hiervan. Het is allemaal mogelijk met een maatwerk WordPress website laten maken bij Cactux.

Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website

Gebruiksvriendelijkheid is het sleutelwoord voor een goed functionerende website. De bezoekers van je site willen snel vinden wat ze zoeken. Hierbij zijn een duidelijke navigatie, opvallende buttons en een heldere indeling onmisbaar. Cactux verwerkt alle cruciale elementen voor een goed werkende en aansprekende website. Uiteraard gegoten in een oogstrelend design dat in lijn is met de huisstijl van jouw bedrijf. Zo sluiten je offline en online marketing-uitingen naadloos op elkaar aan.

Responsive design
Steeds meer mensen zoeken informatie op via hun smartphone en tablet. Het is dus essentieel dat je website ook op mobiele apparaten duidelijk leesbaar is voor de bezoekers. Onze webdesigners en programmeurs bouwen daarom uitsluitend websites met een responsive design. Is je site niet responsive? Dan beschouwt Google deze als gebruiksonvriendelijk, wat ten kosten gaat van de vindbaarheid in de zoekresultaten. Cactux zorgt ervoor dat je WordPress-site aan alle technische eisen voldoet die zoekmachines aan een website stellen.

De voordelen van een WordPress website van Cactux

Je website makkelijk aanpassen

Het content management systeem (CMS) van WordPress is gebruiksvriendelijk. Afbeeldingen en teksten vervangen, toevoegen of verwijderen is geen ingewikkelde klus. Heb je dus weinig kennis van webdesign, dan is het toch mogelijk om zelf eenvoudig aanpassingen te doen op je site.

Het onderhoud van je website toch liever uitbesteden? Dan doen wij dit ook graag voor jou.

Wordt het WordPress van Cactux?

Heb je vragen over onze producten en wil je meer informatie?
Neem dan contact op via telefoon 06-24925359 of vraag vrijblijvend en offerte aan via het formulier.

  Mijn naam is , van
  en ik wil meer informatie over:
  websitewebshop Ik ben bereikbaar op of via .
  Ik wil graag
  Alvast bedankt.

  Cactux – Meulmansweg 2B – 3441 AT Woerden
  T: 06-24925359 – E: info@cactux.nl
  KvK: 30235408 – BTW: NL002428305B10

  Cactux
  Meulmansweg 2B
  3441 AT Woerden

  T: 06-24925359
  E: info@cactux.nl

  KvK: 30235408
  BTW: NL002428305B10